a kde je problém v rýži a dušené zelenině? u toho ostatního se dají pohlídat suroviny, rostlinný tuk místo másla, rostliný mlíko,
taky by se udělat bramborový placky, jen brambory a mouka, zase žádný problém, na sucho se opraží na pánvičce, potře se sádlem nebo jiným tukem a pak povidla a mák s cukrem, cizinci jsou z maku úplně paf, většina ani netuší, jak chutná
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.