"moje maminka by ponožky do sandálů nevzala nikdy"
Já vůbec nevím, jestli moje maminka někdy nosí ponožky. Mívá buď silonky, nebo je na boso v lodičkách nebo balerínách. V letních střevíčkách samozřejmě také. V zimě punčochy plus kozačky. Vrcholem sportovní a turistické obuvi jsou u ní tenisky na boso, v nichž vedle různých sandálků na boso absolvuje i turistiku. V chladnějším počasí tedy snad do těch tenisek něco nosí, to mívá i dlouhé kalhoty, ale viditelné ponožky nikdy. Absolutně to nechápu, ale vydrželo jí to úspěšně téměř osmdesát let a nohy má v lepší kondici než já. Pravda je, že nikdy nechodila ve vyloženě náročném terénu ani neběhala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.