Neznámá, malá jsem, štíhlá ne (163/70). Šaty a sukně nosím velmi nerada, protože pod nimi musím mít dlouhé kalhotky a v těch se pařím. Jinak se mi odírají stehna do krve. Široké kalhoty taky nemůžu, vypadám v nich tlustá. V dlouhých kalhotách je mi horko. Tříčtvrteční se mi líbí, zvláště bílé úzké. Trička k nim nosím ne že stánku, ale třeba z C&A. Jo a kraťasy mít nemůžu, mám na stehnech hroznou celulitidu, styděla bych se (bodejť v 65).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.