Přidat odpověď
Neznámá, jo, já nosím naboso jen sandály a to ještě jenom určitý vychytaný typ, dřív jsem měla od Landroveru takové černé, něco mezi turistickými a městskými, teď mám hodně podobné od Riekera, přes prsty a přes nárt pásek na suchý zip, podrážka turistická, ale ne moc, zkrátka v nich můžu jít naboso klidně na celodenní výlet a nikde si nic neodřu, ani neotlačím, drží krásně na noze, dá se v nich i v horším terénu...jiné sandály vlastně nemám, nějaké páskové k šatům, to vůbec nevedu. Tyhle nosím jak k šortkám, tak k sukním. Jinak i na dovolenou k moři s sebou vozím uzavřené boty, takové lehčí turistické, protože chodíme i na výlety a to zdaleka ne jen někde po městě. Takže ty si beru na cestu a pak s sebou mám už jen ty moje pohodlné sandály a žabky. Na tuzemské dovolené vozím jen ty sandály a ty uzavřené boty. Jsme zvyklí být vybavení vždycky pro jakoukoli situaci, takže i k moři si bereme lehkoučkou bundu, mikinu, jedny dlouhé kalhoty...prostě abychom měli pro každé počasí něco, člověk nikdy neví a pak někde něco shánět...
Předchozí