Knedli, mně zas nicmoc neříká trénink jen pro trénink. Jako jo, pobíhat si po horách ok, ale stejně mám v pozadí toho i "trénuju na maraton". Střed těla posiluju jen kvůli lepší technice běhu, a aby mě nebolela z něj záda. Kolikrát se vykopu na běžecký trénink jen proto, že chci být dobře připravená na závody. Taky teda že jak člověk začne vynechávat, jde to do kopru celé (smyčka: chce se mi pak ještě méně, horší se kondička, když už jdu tak se mi hůř běží a příště se mi nechce...), a nechci o běh přijít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.