Vždycky když potkám pastelku, tkaničky, slunečnice atd. Teď Dorino. Sem tam útulek. Mám občas navíc něco pro kočičky tak to dávám paní co krmí pouliční. Nemám moc ráda paní co sedí u nás v práci a vnucuje ta mi fakt leze krkem když jdu na WC a pokaždé mě odchyti. Teď tam byl pan ten byl fajn. Ty jejich šílený výrobky nechci dám jim 50,ale opravdu každý WC ne. Moc nemám ráda ty po Fb já když jsem pro kluka před 20 lety potřebovala léky za 1000 Kč měsíčně mazala jsem na brigádu. Stát nám nic nedal a žebrat bych se styděla . Martinkovi moc všechno přeji co já vím peníze předali ostatním potřebným.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.