Přidat odpověď
Máme rádi pečenou zeleninu na způsob ratatouille, úplně nejlepší je, když se hecnu a hezky jí naskládám do pekáčku nakrájenou na kolečka, ale většinou je jen mix rozlítaný na pekáči.
Lilky milujeme nakrájený na tenčí kolečka, rozložený na plech, zakápnutý olejem, trošku česneku, sůl a syr, samozřejmě parmazán je top, ale co si budeme povídat, kolikrát beru ten sýr, co zbyde v lednici. Celé to zapeču v troubě. Toho se sní také hodně.
Děti mají radí špagety s boloňskou, tak tam v sezoně také propašuji lilek a cuketu.
Jednou za rok ho i usmažím a samozřejmě ugriluji.
Pak lasagne a musaka, ale to je dost pracné. to je párkrát za sezonu.
A to je asi vše, každoročně si říkám, že vyzkouším recepty od Větra, ale nějak mi na ně lilek nezbývá.
Předchozí