V telefonu mám všechno v google nástrojích. To znamená, že to mám synchronizované do počítače a kdyby se mi rozbil telefon, koupím nový a budu rovnou pokračovat dál se všemi svými nástroji a poznámkami. Papír používám, když mám potřebu něco fyzicky odškrtávat, resp. když mám potřebu trošky dopaminového dopingu. Kalendář "v papíru" používám jen nástěnný, a ne kvůli sobě, ale kvůli zbytku rodiny, aby ostatní členové domácnosti měli přehled, co se na kdy chystá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.