Přidat odpověď
Stará huso a to na tom balkóně máš fakt jen dvě křesílka a stolek? Žádnou kytičku na stole, nebo lucerničku, svíčku...nebo aspoň truhlík na zábradlí? To by mi přišlo smutné a takové nezabydlené... My máme zahradu, ale přesto balkón je moje nejoblíbenější místo. Máme ho velký, zastřešený a z jednoho boku krytý, tam máme v rohu dvě křesílka a stolek, na stolku mám korkové podložky pod hrníčky, květináč s malým rozmarýnem a eukalyptem a lucerničku na led světýlko. Dá se tam krásně sedět i v dešti, od oběda do večera je tam stín. Na zábradlí mám truhlíky s jahodami, stačí je jen zalévat a máme jahůdky od půlky června až do října. Na zemi jsou dva truhlíky s keříčkovými rajčátky a tři květináče s paprikami. Všechno to jen zalévám a otrhávám plody🙂. Pak tam mám ještě pár kvetoucích kytek a v létě tam mám ještě misku s většími kameny, naplněnou vodou a v ní solární fontánku. A na druhou půlku se ještě vejde rozkládací sušák na prádlo. Ráda si tam čtu, nebo jen tak koukám na zahradu do zeleně, na fontánku, poslouchám to šplouchání vody...
Předchozí