Mám nadřízeného, který se velmi dobře vyzná v lidech a zároveň věří na znamení. No ten stále říká něco ve smyslu "ten je typickej rak, na toho musíme tak a tak" nebo "ona je kozoroh, takže je taková a taková, a proto se jí náš návrh bude líbit".
No a funguje to, ty lidi velmi dobře popíše a nikdy se nesplete ohledně toho, jak na ně. Dlouho mi trvalo než mi došlo, že je prostě jen dobrý psycholog a popíše je výborně za sebe a ne za nějaké znamení. Podle mě tomu fakt věří a nepodvádí, ale dělá to podvědomě. V jeho podání ty znamení fakt dokonale fungují, ale o zvěrokruhu to nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.