Přidat odpověď
Já se tedy vyjádřím k tomu, zda je nebo není možné po padesátce vybírat. Zrovna včera jsme o tom s kamarádkou mluvily, ona je rozvedená, má dvě děti v podobném věku jako já. Byla teď pár let sama, pak jí kolegyně přemluvily, ať zkusí seznamku. Je vyklidněná a rozhodně má co nabídnout - nemá žádné dluhy, má vlastní dům bez hypotéky, auto, stabilní práci a umí si vydělat i podnikáním. Je krásná, štíhlá, milá, děti má vychované, nenáročné na údržbu.
No a tak si vybírá. Oddělila zrno od plev a momentálně má muže, který je na tom stejně jako ona, tj. vyřešenou minulost a společně si užívají a oba vypadají spokojeně. Nic nehrotí a je to naní vidět. Je si plně vědoma toho, že nemá zapotřebí dělat kompromisy, protože umí velmi dobře žít i sama, proto je prostě nedělá a raději bude opět sama se svými koníčky než by slevila. Vůbec se jí nedivím, vnímám to stejně, akorát já tedy nikoho nehledám, protože mám spokojené manželství. Vůbec bych to s tím věkem tak černě neviděla.
Druhý příklad je můj švagr, ten také nalezl druhou manželku na seznamce, vypadají oba spokojeně a věkově jsou na tom podobně.
Předchozí