"jina narodnost, jina barva kuze, piti alkoholu, koureni cigaret, koureni travy, tetovani, caste stridani zamestnani, caste stridani partneru, velky vekovy rozdil,vira/nevira v boha ci nekoho jineho, nevzdelanost, vzdelanost, fyzicky handicap, povahove rysy odlisne od rodinneho benchmarku."
"pak třeba taky bydliště (moc daleko), povolání (nedostatečně prestižní), příjmy (nedostatečně vysoké), závazky (děti z předchozích vztahů)"
časté střídání zaměstnání/partnerů je problém, ale u mladých může být velmi dočasný, než se najdou/dozrají
![~d~](/g/s/29.gif)
, mm byl taky promiskuitní, potom dostal za trest mě, takže karma
![~:-D](/g/s/1.gif)
víra - no, kdyby si dítě vzalo někoho od Svědků Jehovových a věděla bych, že v případě nehody ten věřící bude bránit třeba krevní transfúzi podanou mému dítěti/vnoučeti, natuty bych měla výhrady
nevzdělanost - nemohla bych ani pípnout, to není charakterová vada
![~d~](/g/s/29.gif)
, záleží na nich, jestli si dlouhodobě budou mít co říct
Kamarádka má dceru, která se chystala do prváku vš (velmi lukrativní obor), když začala chodit s klukem z účňáku, no byla dost proti, kluk jim hodně vadil - dcera jim potlačujíc slzy prý říkala "já ho mám ráda, tak mi to přejte" Bez efektu... To bylo dost smutný.
![~7~](/g/s/36.gif)
Jo, nepřáli si, aby dceru navštěvoval, že prý nesplachuje na wc
![~e~](/g/s/30.gif)
Když jsem se zeptala, jestli se nemohl zapomenout někdo z nich, ne ten kluk, byli dotčení
![~d~](/g/s/29.gif)
marihuana - je to problém, na druhou stranu mm hulil taky
![~d~](/g/s/29.gif)
cigarety - mm byl kuřák, naprosto mi to nevadilo, nechal toho po domluvě předtím než jsme se domluvili na dítěti
děti z předchozích vztahů - aj, to je velká výzva, sama jsem v mládí kolem chlapů s dětmi obcházela obloukem, bála se jich jako čert kříže - ale to byl můj osobní problém
![~f~](/g/s/7.gif)
V případě mých potomků bych si jenom řekla, že si ukrojili dost velkej krajíc, že to je disciplína pro fakt silné a odvážné (ale jestli by vztahy s rodičem těch dětí byly skutečně vyřešené (citově)
![~d~](/g/s/29.gif)
fyzický handicap/národnost/jiná barva pleti - to doufám není myšleno vážně