Želvy jsou v pohodě, jsou v teráriu, nedělají bordel doma, jsou tiché. No tiché, dostala jsem od řecké příbuzné video želv, co se jí pářily na zahradě, to bylo funěního, celkem randál.
![~:-D](/g/s/1.gif)
Nad želvama bych ani nepozdvihla obočí, neškodné zvíře a nenáročné zvíře.
My milujeme a taháme domu zvířata oba. Nebyla bych s nikým, kdo zvířectvo nemá rád nebo se mu ekluje zvířectvo v posteli, za ty roky naší postelí prošlo nespočet zvířat včetně jednoho kuřete.
Já jsem kočičí, zachraňuji každé polochcíplé koťátko nebo kočku, jsem hlavně ohledně koček hodně měkkosrdcatá, manžel má realický pohled a drží mě při zemi. Když zachraňuje on, tak placaté zvíře radši usmrtí, aby nenakazilo ostatní nebo se třeba zbytek života netrápilo s nějakými následky, domu tahá zvířectvo zdravé nebo lehce léčitelné. Tvrdí, že jen zdravé zvíře může dělat radost, což má asi pravdu.
Jiné koníčky si celkem tolerujeme, já jemu rybník a ryby a on mě zahradu a kytky.
Výjimkou byl sport, který manžel dělal na krajské urovni a který postupně kvuli mě dělat přestal. V jeho případě to byl spíš zabiják času, který pak začal trávit smysluplněji, se mnou.
![~:-D](/g/s/1.gif)
A nakonec tak skončili všichni jeho spoluhráči z týmu, našli si ženské a přestali hrát. Tak to asi nebyl až tak velký koníček.