Senedro, taky si zatím užívám podzim, těším se na podzimní prázdniny se synem, jeho škola má volno celý týden, tak si krásně stihnem užít pár dní spolu jako vždycky a ještě mu zbyde čas na výlety s kamarády. Vánoční dárky pro něj už ale tři mám, nebylo to plánované, ale tak nějak mi přišly do cesty a později už nebudou. Tak jsem je koupila, jinak touhle dobou Vánoce obvykle neřeším, vždyť sotva začala škola 🙂.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.