Přidat odpověď
Mám pár blbejch zábavek. Jedna z nich je kupovat domů gadgety. Prostě třeba krájítko na vajíčka. Jasně, že se doma vajíčka krájí, ale dá se tím zas...t krásně byt. A klidně je možné vajíčka krájet postaru nožem...
Nebo redukce na sodastreamové láhve různých hrdel. (Jako ono by stačilo koupit ty správné, ale to jsem se netrefil. A pak do těch skleněných by se to dalo v klidu přelít...
Naštěstí jsme v práci měli plnohodnotnou kuchyni, takže některé věci (skládací sítko na těstoviny, speciální kráječ na zeleninu,...) jsem dal v plen tam. Vzhledem k dietě si tam občas dost vařím - aspoň přílohy.
Taky mne vždycky bavila domácí automatizace, takové to, aby se z postele daly rozsvítit ledky v ložnici, rozsvěcel a zhasínal se pravidelně vánoční stromeček, nebo výzdoba balkónu, nebo Hernhutská hvězda, co máme v oknu trvale a rozsvěcí se podle západu slunce+30 minut na 2h. Máme 2 místnosti, kde už od začátku fungují RF vypínače, akorát časem odešel ten spínač v krabici, tak se musel koupit nový i nová tlačítka. Jenže to taky znamená, že spoustu věcí bylo pokus omyl, ono mnohá tlačítka nefungují s mnoha spínači atd. Takže mám pod stolem tašku plnou tlačítek, dálkových žárovek atd.
A z doby komunismu mám ten syslovský komplex, že zrovna tenhle šroubek určitě příště použiju. Prostě bych potřeboval dílničku. Tak to bude třeba zahrnout do rekonsktrukce, snad se k ní dokopeme. Zatím dovystěhováváme pozůstatky dětí.
Předchozí