Přidat odpověď
My máme obvykle dva druhy víkendů, teda těch volných .... Buď někam jedeme a to už jsme třeba v 8 dávno pryč a oběd se řeší podle cíle buď svačinou s sebou a nebo se někde na oběd stavíme. Nebo jsme doma, postupně dopoledne vstáváme a oběd nám obvykle pak vychází tak na 14-14:30🙂. Ale my žádný postupný rozjezd nikdo moc nemáme. Prostě vstaneme a hned fungujeme🙂. Já mám teď ve volných dnech v týdnu trochu problém s novým režimem, jak syn začal jezdit jinam do školy. Vždycky jsem vstala s ním, v těch 7 jsem se s ním svezla kousek busem, on jel dál do školy, já jsem nakoupila, vrátila se domů, dala si snídani a začala jsem dělat něco doma. Úplně v pohodě, probuzená, vyspalá... Jenže, teď syn jezdí na opačnou stranu, navíc některé dny odchází v půl šesté a někdy až v půl sedmé. Většinou v těch 5:30. Já jsem podvědomě tak nějak vzhůru a poslouchám, jestli vstává, pak se přijde se mnou rozloučit, no a na to, abych zůstala vzhůru, je moc brzy...takže obvykle ještě vytuhnu, vzbudím se úplně zpitomělá třeba v 9 nebo v 10 a celý zbytek dopoledne se potácím po baráku a přemýšlím, co jsem chtěla dělat. Takže si budu muset dávat budíka třeba na 7 nebo 8, jinak to nevidím 😁
Předchozí