Peppo, u nás je to velmi podobné - ty moje pocity k řízení domácnosti i počet bordelářů, kterým je to putna.
Teď pravidelně v týdnu odjíždím na jednu noc mimo domov a vůbec, ale vůbec se nestarám o to, co budou ti 3 muži doma jíst, jestli se potkají a kdo kam jde nebo kdy přijde.
Hodně jim to prospívá a skvělé bylo, když jsem před 2 týdny odjela ve středu nad ránem a vrátila se ve čtvrtek v podvečer a ráno už jsem do práce odjížděla zase s kufrem na víkend a oba kluci se chystali na víkendové závody a všechno si s manželem museli zorganizovat sami včetně prádla, které si po víkendu nevybalili a já mohla prát jen v pondělí a v úterý po práci a odejla jsem a ani jsem to nevyžehlila.
...prádlo do pátečního poledne moklo na balkóně, na zabalení mokré, nevyžehlené atd., svačinu si museli koupit z kapesného neb předem na ní nepomysleli a spoustu zajímavostí
. Ale já jsem si řekla, že je nebudu obtěžovat svými starostmi uprostřed mého pracovního dne, stejně o to nikdo nestojí a kroutěj očima, když jim volám a říkám, kde co mají
.