| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

osobne si myslim, ze nemoc se ma vylezet
odmala jsem doma slychala, ze kdo nemoc nevylezi, tomu to "jde na srdce"

a ridila bych se tim, jak se clovek citi, jestli mu je na leženi nebo jestli se citi dobre

sama jsem zazila s americkycm sefem jeho pristup, ze kdo je nemocny doma, je slaboch, ze se ma chodit do prace za vsech okolnosti, vzit si vitaminy atd. .....po nekolika letech takoveho rezimu (navic bez dovolene), jsem mela spoustu nespecifickych problemu, ktere mne razem presly, kdy jsem presla na lehci pracovni zarazeni a na vetsinovy home office

na jednom setkani byvalych zamestnancu jsme se prekvapive shodli, ze vsechny nase zdravotni problemy (zada, slaba imunita, vselijake brneni koncetin, zvetsene lymfaticke uzliny apod.) ustaly, jakmile jsme z firmy odesli nebo presli na mene stresujici praci nebo vetsinovy HO

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.