Také mám home office a dneska je to tedy hodně neklidné pracování. Potřebovala jsem syna odbavit na závody, tak mezi maily a online schůzkami jsem udělala sekanou a bábovku. Kamarádi to přijeli vyzvednout neb synek už odjel, ale já jsem se vrátila po dvou dnech mimo domov a večer už jsem nebyla schopná se aktivovat.
Prostřední syn je nemocný a byl 2 dni prakticky sám doma. Manžel odjel ráno před 7 hod. a přijel zase až v 19 hod.. Už má roupy a neví co ze sebou, tak se snažím alespoň jedním uchem mu naslouchat a po práci musím vymyslet nějakou společnou aktivitu alespoň na chvíli.
Večer jedu pro dcerku, vrací se po týdnu z internátu. Moc se na ní těším a po dlouhé době si užijeme poklidný večer a víkend doma.
Chystáme se s dcerkou do sauny a asi vyrazíme někam pěškem do okolí. Asi vytáhneme šití a určitě i karty nebo nějakou deskovku.
Nenapadá vás nějaký dobrý film pro větší mládežníky a matku na večer. Dneska asi večer budu ráda, že jsem ráda. Připravím nějaké zobání k filmu a to bude asi vrchol mého večera. Netrpím na to, ale měla jsem tento týden velké pracovní vypětí a 2 noci jsem špatně spala. Jsem ráda, že už je pátek a mám tento týden za sebou.