Dnes jsem měla mít půlden dovolené, tedy oficiálně jsem ho měla, ale prakticky jsem pracovala. Z práce jsem se urvala až ve tři. Ale byla jsem dnes ráno už v 5.45 v bazénu a dostala jsem super nový pracovní mobil a ještě sluchátka. Odpoledne jsem pak jsem šla s kamarádkou oslavit její narozeniny.
Zítra brzy ráno budu péct palačinky pro brigádníky na návsi, resp. každý něco upeče. Já zase ochutnám něco málo od ostatních. Pak pojedu někam na kole hledat šípky do dušičkových a podzimních dekorací. Večer u nás budou vystupovat ochotníci a budu prodávat lístky. Za odměnu dostanu večeři v hospodě : ) V neděli budu vařit, péct, prát a uklízet, protože budeme brát na kafe tchýni z důchoďáku a bude nás tu víc.
Doufám, že mezitím vším stihnu nakouknout do nějaké knížky a podívat se na cyklus na Nejlepší treky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.