| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sen,
no mě prostě přijde změna režimu (vstávání v pět) jako velká zátěž... takže únavě bych se vůbec nedivila, tělo má nejspíš o tu hodinu dvě spánku méně - musí si na to zvyknout a najít nový režim... aby si v tom bylo schopno odpočinout. A zároveň jsi ve věku, kdy je fakt dobré zpomalit - a raději dobrovolně, než se pak z toho sesypat...

Chloé,
jo, já si myslela, že jsem se zbláznila - v té době se jel covid, plus jsme se stěhovali, takže stresu až na půdu, tak jsem si napřed myslela, že je to tím - ale asi je to fakt kolísáním hormonů.

Ropucho,
to přechodové blábolení je jiné než když se občas spleteš... ale třeba tě to nepotká... ale já byla schopná říct "okno" místo "oběd" prostě úplně mimo... nevím, jak to popsat - fakt jsem si myslela, že jsem se zbláznila nebo že mám nádor na mozku nebo tak... teď je to dobrý (a nebo jsem se fakt zbláznila a nevím o tom ~t~)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.