| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čumčo, já když pokaždé čtu Co děláte o víkendu?, tak jsem překvapená, co všechno někteří stíhají. A to každý víkend. Nejen velké nákupy, úklid celého baráku, několik praček, žehlení spousty prádla, vaření složitých obědů a večeří pro hodně lidí, pečení několika buchet, práce na zahradě, ale i spoustu "akcí" typu návštěvy příbuzných, výlety, sport, rozvoz děti na zápasy, divadlo, kino, koncerty, příprava do práce. To já nestihnu za měsíc, co někteří za víkend! Paket se nedivím, že jsou unavení, když vůbec neodpočívají. A když někdo vstává ještě denně do práce v 5 ráno, tak si vyloženě zahrává se zdravím!
Senedro bych řádila hodně, hodně zvolnit, spoustu domácích prací přenést na jiné členy rodiny, spoustu úplně vypustit a o víkendech hodiny a hodiny odpočívat. A najít si práci, kde nebude vstávat v tak nekřesťanskou hodinu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.