Blanče, ve městě, kam jezdím do práce, otevírají každý pracovní den v 5.45. Tj. hlavní vchod je otevřen o něco dříve, aby první nedočkavci prošli šatnou a sprchami tak, aby byli v 5.45 v bazénu. Já obvykle v 5.40 přicházím ke vchodu a v samotném bazénu jsem v cca 5.50. Dnes jsem dochodila permanentku a hned jsem si koupila novou na 10 vstupů.
V kanceláři jsem těsně po sedmé, jinak pokud nejdu do bazénu, tak těsně po šesté. Se vstávám obvykle nemám problém. Ať pracuju z domova nebo z kanceláře, začínám kolem šesté. Miluju letní rána, když se rozednívá. To je moje nejoblíbenější část dne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.