| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zajimave,ze se citi nedoceni jen ambul gynekologove? Protoze naopak jsem cetla,ze praktici jsou ve vate,treba.

Ja neplatim zadny poplatek za nic,za zadna vysetreni jak na gyne,to samo zubar ci prakticka; ani nevim jaka pouziva ma gyne zrcatka~d~ a je mi to fuk.

Plomby mam zdarma,amalgam,ale kupodivu ziju,jsem stale zdrava a plomby jednou udelane drzi uz naporad.Ale zas jich moc nemam, kdyz mi trhal 8ku ci delal rtg tak taky zadara.

Do Prahy leze temer kazdy,kdo ma do (_._)diru,takze je vas tam hafol zoufalcu,kteri jsou odsouzeni platit,protoze si kazdy muze delat co chce.

Co na tvoji stiznost zdravpoj ci lek.komora? Pokud sis tam vubec stezovala; diskuse zde to fakt nevyresi,je to tu jen mlaceni slamy.

A tedy predstava,ze chodim na gyne ke kamosce~e~ to fakt teda ne.Ani kdyby byla kamoska praktik ci jiny mudr.,tak kamosky mam jen na prijemne kratochvile.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.