Ropucho, já bych za celý den čekání byla totálně vyklepaná a úzkost by mi sežrala všechny vnitřní orgány. Možná bych se k večeru vůbec nedonutila tam jít. Já si raději odepřu i tu snidani před vyšetřením a potom si dám v klidu bez nervů něco dobrého za odměnu. Jediná, kam jsem chodila odpoledne po práci, byla psychiatrička, protože jsem nechtěla, aby v práci věděli že tam chodím a že mám tyto problémy. Ta mi naštěstí nedělala nic nepříjemného, zeptala se mě, jak se mi daří a předepsala mi léky na tři měsíce. Netrvalo to ani 5 minut. Teď už chodím k psychiatričce taky ráno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.