Ropucho, je vidět, jak každému vyhovuje něco jiného, určitě hodně záleží na tom, kde člověk žije, a po jakých silnicích jezdí. Já mám ráda pípání před překážkou při couvání proto, že se pozpátku špatně orientuju, vlastně jediné tři nebo čtyři ťukance za více než 40 let, co mám řidičák, se mi přihodily při couvání. Takhle vyjíždím ve větším klidu. A doma parkuju před domem v dost prudkém kopci, takže když potřebuju zacouvat do kopce, jsem ráda, že se nemusím bát o sousedovo auto
Ono to napřed pípá potichu, to vím, že je ještě místa dost, teprve postupně zesiluje. Je fakt, že při couvání v přírodě mi to taky hlásí vysokou trávu, ale v takové situaci se případně kouknu, a když vidím, že tam žádná tvrdá překážka není, ignoruju to.
Jinak jsem ráda, že mi auto do řízení nekecá, ale věřím, že bych si zvykla i na nějaké ty vymoženosti, jenže jsem vždycky potřebovala vybírat z levných aut s levnými náhradními díly, jezdím daleko častěji po hrbolatých okreskách, než po dálnici, takže mi to takhle vyhovuje