| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My teda máme většinu těch blbin, včetně stroje na výrobu cukrové vaty (takového malého, stolního), na francouzské palačinky (to jsem považovala za bezpečnější, než svůj plynový sporák, když bylo dítě menší a chtělo si palačinky dělat "já sám"), parní hrnec, horkovzdušnou fritézu, pekárnu na chleba...

Nemám robotickou sekačku na trávu a pořád o ní uvažuju, zvlášť když po týdnu tráva vypadá, že není sekaná měsíc... Tak možná na jaro. Letos jsem si koupila vysavač do jezera.

Chybí mi zmrzlinovač, po tom toužím, ale přijde mi to docela dost peněz + pak bych ji furt žrala a to jsou kalorie... Ideálně bych chtěla takový nějaký jako na točenou zmrzlinu, jen v menším provedení, aby si v létě děti u jezera mohly samy točit zmrzku...

https://www.klarstein.cz/Sahnehaubchen-zmrzlinovac-kompresor-1-5l-uslechtila-ocel-bily-Bila.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwm5e5BhCWARIsANwm06hsZtmKf9INZp8BLCxizp294VL8OaENXCbIXQy6VRmjI5rl4-MBnd4aAsHAEALw_wcB

Na domě nemám sušičku na prádlo (na bytě jo).

Jak jsem si myslela, že už máme všechno, tak teď dítě došlo z návštěvy s tím, že "mami, oni mají stroj na vodu". Já, že jestli nějaký sodastream, ale že ne, jako když kávovar, ale na vodu... Strašně se mu to líbilo, tak nevím, jestli to nebudu muset koupit. Ale my máme na domě vodu kohoutkovou dobrou, tam nekupujeme v pet lahvích nic, tak mi to přijde zbytečné. A v bytě je zas naopak voda nedobrá, nevím, jestli ten filtr na vodu by ji "spravil", ale tam by se to hodilo, protože tam muž furt tahá flašky s vodou (zbytečně drahé, neekologické, fyzicky náročné).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.