TaJ a taky mne stvalo, ze jsem musela mit nachystane mince do pracky na presnou platbu..cely tyden jsem schranovala mince, abych pak mela dost
ja jsem si to poprve uvedomila pri sledovani filmu "Nekdo se diva" se Sharon Stone, jak bydlela v takovem obrim residencnim dome (kde mel mlady majitel vsude instalovane kamery a vsechny partaje sledoval, coz ona napred nevedela) a tam chodili najemci do pradelny...jsem si rikala "bohati lidi a nemaji pracky"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.