A ještě nezbytně nutně potřebuju astronomický dalekohled s automatickým polohováním, máme nádherný výhled nad půlku Prahy. A mám jenom takový polodětský, je s tím vidět akorát Jupiter se 4 měsíci a Saturnovy prstence jako mlhavá elipsa.
Ale většinu těch serepet máte všichni...
Jo ještě, začátkem covidu jsem měl ještě ostré UV zářiče na dezinfekci připojené na časovač a krabici vyloženou alobalem do které se daly respirátory po použití. Pak jsem tím vybíjel ještě plíseň v koupelně.
A chtěl bych Arduino a blbnout s automatickými obvody, vystudoval jsem automatizaci a mobilní robotiku na FEL ČVUT a dělali jsme tam už tehdy po revoluci mobilní roboty mapující prostor atd. Ale není kdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.