Ja jsem se zbavovanim veci zacala letos. Kazdy mesic neco vyhodim. Zrovna vcera jsem dala textil do kontejneru a odvezla veci na sberny dvur. Popravde mame priserne moc veci a uz me to stve. Je tu i spousta kramu po detech typu tenisove rakety atd. Dala jsem si jako zavazek, ze to postupne zlikviduju. Postupne v dome renovujeme, tak pri te prilezitosti vsechno probiram. Co lze nekde vyuzit to predam k uzivani a co uz nejde udat zlikviduji. At jednou deti nemaji barak plny kramu. U nekterych veci je to tezke. Mam tu po tchyni treba cca 150 let stary porcelan a to mi prijde skoda vyhodit. Jen ty sady maji treba drobny otuk tak to nejde prodat. Tak nejak nevim co s tim a lezi to jen ve skrini.cim jsem starsi tim vic potrebuji prostor a min kramu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.