Já papiňák používám hlavně na takové ty velké bílé fazole, ty bych jinak vařila opravdu asi půl dne. Maso už v něm nedělám’, přijde mi, že tam je lepší ho opravdu dlouho pomalu vařit/dusit. Babička v něm vařila snad naprosto všechno včetně například brambor, což mi přijde úplně zbytečný, nic se tím neurychlí, když čekáš, než hrnec půjde otevřít. Ale bylo to tehdy asi v módě. Babička měla vždycky všechny tehdy moderní výmysly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.