Muumi, my v něm děláme maso typu vepřové a žampionech, s růžičkovou kapustou apod. Nejdřív ty kousky v otevřeném papiňáku klasicky osmahneme na cibulce, okořeníme, podlijeme a zavřeme. Po chvilce je měkké, tak pak tam dáme na chvilku ještě třeba tu kapustu a pak v otevřeném papiňáku zahustíme, dochutíme a je to. Nebo i polívky v něm děláme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.