| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak základ asi nemá smysl znovu vypisovat, ale ze zmíněného, co stojí za zmínku mně ~:-D

určitě bych se nevzdala stolního robota (šlehač, hnětač), naopak bych s radostí uvítala nějaký sofistikovanější, lepší, leč nemám na něj (kitchen aid, kenwood - hmmm... ~:-D)
nevzdala bych se ani ručního robota (sekáček, šlehač, tyčák, lis na pyré)
nerada bych se vzdala kontaktního grilu, používáme především jako sendvičovač, protože jsme si oblíbili ten větší toustový chléb (má mnohem lepší konzistenci) a ten se nevejde do běžného sendvičovače
nevzdala bych se mikrovlnky a samozřejmě rychlovarné konvice
zvažuju dokoupit ještě ruční šlehač - u toho stolního mi chybí páskové metly - absolutní top na šlehané krémy, pomazánky a bramborové pyré :-)

méně využíváme toustovač (opékač topinek), kávovar (kapsle strašně zdražily a protože jsem si vybrala tassimo, nejsou do něj kompatibilní ani žádné neznačkové :-))

téměř nevyužíváme elektrický hrnec s "horkou poklicí" - je to velká skleněná mísa s poklicí na podobném principu jako remoska, dá se v tom péct přímo nebo i ve formě, používala jsem když nám zlobila trouba, ze stejného důvodu jsem i několikrát zapůjčovala... občas se hecnu a upeču v tom kachnu, kterou nechci péct s vepřovým v jedné troubě, protože to vepřové pak načichne tou kachnou (a tu nejím), taky to bylo fajn na různá zapékaná jídla jako hranolky se zeleninou, ale je to prostě velký krám, co se musí tahat ze skříňky a pro celou rodinu bych v tom neuvařila
pak mám ještě jeden "multifunkční" hrnec, ale je to takové šidítko, párkrát jsem využila jako friťák nebo na nějaká dušená jídla, ale přijde mi snazší kombinace sporák + trouba ~d~

nemáme friťák, horkovzdušný je moc malý, klasický bych asi neupotřebila dost často
nemáme pekárnu - ta mi trochu chybí, těsto sice zadělám v robotu, ale to kynutí mi moc nejde, asi máme doma moc zimu, takže kynuté peču jen v zimě, když topíme v obýváku ~:-D
nemáme elektrické struhadlo - to bych chtěla

a z nekuchyňských spotřebičů mám a miluju rotační kulmofén ~s~ (už jednou nahrazený)
mám a občas použiju bezdrátovou minikulmu, co sama natáčí vlasy (blbinka, ale baví mě ~:-D)
mám a nepoužívám žehličku na vlasy, obyčejný fén, kulmu

jo a v kuchyni se držím zásady, že co chci používat, musí být připraveno k použití a po ruce, co se strčí do skříňky, to se nakonec téměř nepoužívá ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.