| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ze vší té klasiky, co tu padlo, nemám a nechci televizi, pekárnu, jogurtovač, fritézu.

Chtěla bych upgradovat robot na vařící, ale zase by na něj nepasovala ta spousta nástavců, co mám a používám (citrusovač, mixér, mlýnek na koření, válcovač na nudle, řezač na špagety, mlýnek na maso, pasírovač, různé metloháky atd. Oni mezitím trochu změnili ten systém nástavců. Takže asi nic.

Mám malou hydroponickou pěstírnu na kuchyňskou linku, v níž pěstuju bylinky (velké neelektrické jsem zrušila, to je blbost), fukar, kterým na 2-4 dny v roce zachráním skleník, když mrzne, drtič na větve, fukar na listí (ehm, bez toho bych se klidně obešla, nebo jsem spíš měla koupit jiný), rozbrušovačku, agregát na nafukování kol a domácí vodárny, jéé, vířivka je vlastně také spotřebič :-)

Trouby mám 3 (dvoutroubový sporák a multifunkční mikrovlnku), stačily by 2.

Z extrátů mám ještě sušičku na ovoce (kovovou hranatou) a vakuovačku - ta mi teda výrazně zvýšila kvalitu života. Od té doby, co ji mám, otvírám mrazák a mražené suroviny/hotovky bez hrůzy, jestli to půjde použít, zda celý obsah mrazáku nenasmrádl koprem, a co to vlastně před mražením bylo.

Nepoužívám stoj na smoothie, protože nikdy nemám po ruce dost surovin, aby to stálo za to.

Plynový spotřebič, který na podzim a na jaře miluju, je stoleček s plynovým ohništěm, k nemuž si sednu s knížkou a skleničkou a hřeju se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.