| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

přijde mi, že by to chtělo nějak přejmenovat.... tibetskou medicínou proti kvasinkám mi přijde spíš jako žert, zní to hrozně... nevím, kýčovitě... všechno to zní děsně křečovitě, násilně - teď budete ezo nebo běda - člověk představí nějaké pomatené nečesané batikované ženštiny křepčící kolem kotlíku, které ho nutí křepčit taky... workshop radostného tance? Uf... plus tomu teda chybí nějaké ucelení, nějaké zastřešovací téma - to by mi přišlo důležitější než ty jednotlivé body... kdyby to bylo něco jako jánevím "Tibetský den" nebo "průvodce tibetským životem" případně "tržiště tibetských ozdravných technik" a pak napsat, že v rámci programu si účastníci mohou vyzkoušet tanec, bubny, relaxační techniky, čaj...? Důraz bych kladla na to "vyzkoušení si" - tak jak je to podané, tak mi to zní jako že budu muset radostně tančit a pak budu muset debatovat o smrti nad čajem (a to zřejmě s úplně cizími lidmi?) - tanec i debatování o smrti mi přijdou velmi intimní záležitosti, na které musí být vhodná konstelace... ten pocit, že mě nutíte do nějakých čiností, v kterých mi nemusí být v ten okamžik dobře, mě velmi odrazuje.
Plus tak jak to máš, mi to zní, že je člověk upsaný na celý den - ale že já bych chtěla mít možnost jít třeba jen na jednu z akcí, a rozhodnout se, jestli budu ráno tančit a po obědě pít čaj nebo naopak...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.