Přidat odpověď
přijde mi, že by to chtělo nějak přejmenovat.... tibetskou medicínou proti kvasinkám mi přijde spíš jako žert, zní to hrozně... nevím, kýčovitě... všechno to zní děsně křečovitě, násilně - teď budete ezo nebo běda - člověk představí nějaké pomatené nečesané batikované ženštiny křepčící kolem kotlíku, které ho nutí křepčit taky... workshop radostného tance? Uf... plus tomu teda chybí nějaké ucelení, nějaké zastřešovací téma - to by mi přišlo důležitější než ty jednotlivé body... kdyby to bylo něco jako jánevím "Tibetský den" nebo "průvodce tibetským životem" případně "tržiště tibetských ozdravných technik" a pak napsat, že v rámci programu si účastníci mohou vyzkoušet tanec, bubny, relaxační techniky, čaj...? Důraz bych kladla na to "vyzkoušení si" - tak jak je to podané, tak mi to zní jako že budu muset radostně tančit a pak budu muset debatovat o smrti nad čajem (a to zřejmě s úplně cizími lidmi?) - tanec i debatování o smrti mi přijdou velmi intimní záležitosti, na které musí být vhodná konstelace... ten pocit, že mě nutíte do nějakých čiností, v kterých mi nemusí být v ten okamžik dobře, mě velmi odrazuje.
Plus tak jak to máš, mi to zní, že je člověk upsaný na celý den - ale že já bych chtěla mít možnost jít třeba jen na jednu z akcí, a rozhodnout se, jestli budu ráno tančit a po obědě pít čaj nebo naopak...
Předchozí