Mě osobně vůbec. A to mám doma knihu Svět tibetského budhismu a příběhy Lobsanga Rampy. Když si čtu ten program mám spíš tibetské osypky. Kvasinky jsem nikdy neměla. Určitě je to i tím, že se ze mne v průběhu života stal spíš pragmatik a realista.
A jak už psaly ženy zde, zaměřit se proto na mladé hledající se nebo na nějaké ezomagory. Ale přijde mi, že už jich moc není. S těma se roztrhl pytel po revoluci, když jsme se všichni hrabali z komunistického duchovního marasmu.
Zacílit třeba na nějaké umělecké školy. Chlapa si na takovémto dni ani neumím představit, těma kvasinkama jste to fakt docela zabili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.