| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

myslím, že je rozdíl mezi "sdílením domácnosti" a "sdílením bydlení" - v jedné domácnosti je to problém - právě s tou společnou kuchyní a koupelnou atd... ale pokud je to bydlení pod jednou střechou, ale s oddělenou kuchyní, koupelnou a případně i vchodem, tak je něco zase úplně jiného.
V obou případech je třeba tolerance a dobré vztahy (a pevná pravidla) - ale u nezávislých jednotek přeci jen člověk může ignorovat hygienické či kuchyňské návyky druhé strany, nemá to pořád na očích.

Dětem jsem přizpůsobila lecos, ale neberu to jako že jsem neměla "svůj život" - já jsem si VYBRALA, že budu mít děti a byl to můj způsob života pro tu etapu. Teď mám život napůl bez dětí (obě v jiném městě na VŠ), tak zase žiju jiný život - ale pořád je to "můj život". Jestli budou bydlet u nás, poblíž, nebo někde úplně jinde - to je na nich (a teda na situaci). Můj problém je, že v USA to "někde jinde" může být taky přes celý kontinent... :-/

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.