"Já to chci zvládnout sám. Já pomoc nepotřebuju, umím to sám. Já to chci nejdřív zkusit na vlastní pěst." Čumčo, za tímhle já vidím rozmazlené malé dítě a jeho truc. Nebo přehnanou hrdost. Tohle jsou lidé, co si o pomoc neřeknou ani ji nepřijmou, ani kdyby se topili. Za mě velmi hloupé a sebestředné. Nic obdivuhodného, nic co bych někomu dávala jako vzor. Úplně jiná situace je, když se někdo sám postaví na vlastní nohy, vybuduje firmu z ničeho, a pod. protože to jinak nešlo. Ten si obdiv zaslouží. Ale odmítnout pomoc jenom proto, abych ukázal jaký jsem kabrňák? Proč?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.