Přidat odpověď
Ne. Najdi si nějakou práci a dělej si genealogii jako koníčka. Kurzy si myslím, že ti budou k ničemu - imho by bylo jednodušší opět - pracovat někde v oboru a při tom si případně dělat kurzy - a to bych se ještě spíš poradila se zaměstnavatelem, jestli jsou nějaké kurzy, které by pro ně měli nějakou "platnost".
Dělala jsem nějakou dobu překlady / lokalizace / částečně i korektury (textů, které psal AI podle toho, co slyšel) a doma se mi to dělalo hodně špatně - spousta rozptylování. I ten open plan office byl lepší, kdy jsem měla na stěnách před sebou rozvěšenou různou gramatiku a tabulky (zdaleka nevím všechno, určitě jste si tady všimly, že pletu mě/ mně, plus některé věci se změnily od doby, kdy jsem chodila do školy - např. psaní velkých písmen v názvech) a mohla jsem si natáhnout sluchátka a nemyslet na to, jestli mi doprala pračka, nebo že by bylo potřeba pohrabat lisí pod oknem, z kterého se dívám...
Přijde mi, že ty si to všechno hrozně maluješ na růžovo. Jedna věc je, že člověk by měl dělat (jako práci) něco, co ho baví a nějak naplňuje, na druhou stranu musí počítat s tím, že zaměstnavatelé potřebují vidět nějaký UŽITEČNÝ výsledek.
Pomáhat zvířátkům je fajn, ale ve finále útulky atd. potřebují PENÍZE, ne někoho ještě platit... třeba Donio potřebuje nové auto, aby mohli pro zvířata jezdit
https://donio.cz/zvirecizachranka
Předchozí