Přidat odpověď
Čumčo,
přemýšlím o všem. Nevím, co by byly další věci, o nichž myslíš/te, že řeším. Myslím, že všechny souvisejí s ním. Ano, mám obavu z toho, že třeba bude kontaktovat moji dceru a vyprávět jí věci, o nichž jsem se bavila s ním a které s ní souvisí...
Mám obavu z toho, že mě bude stalkovat, stejně jako svoji nejstarší dceru, která se s ním odmítá vídat... že mi bude jako jí nechávat vzkazy ve formě textových zpráv u korunových plateb na účet. A občas na mě bude čekat před domem nebo zvonit u bytu. Jako na ni, byť jde taky o jiné město. Atd. Ale třeba se pletu...
Vzdor tomu všemu jsem schopna si uvědomit, že odejít ze vztahu, v němž mi není dobře, není trestný čin a je to moje právo. V tomhle kontextu možná i povinnost, abych se zachránila.
Změnila jsem ale původní rozhodnutí a věci přivezu a odvezu v době, kdy on tam nebude. Mám klíče, které mi dal a opakovaně vyzýval k jejich individuálnímu použití. Vezmu si tedy svoje věci, vyskládám krabice s těmi jeho. Kamarád to odřídí. Buď mu tam nechám písemné vysvětlení nebo mu zavolám a sdělím mu to. Klíče si můžeme navzájem poslat poštou.
Předchozí