Přidat odpověď
ten článek jsem četla, a znám teda dost ujetější rodiče. Ano, projev paní Milfaitové působí trošku arogantně, ale kerá matka si nemyslí, že pro svédítě dělá to nejlepší?
Vzpomněla jsem si na Ester Ledeckou, taky měla domácí školu, aby mohla trénovat, Janek říkal, že učivo celého jednoho celého dne, kdy jsou děti ve škole od osmi do tří, takhle v domácím prostředí zvládli za hodinku a půl. Věřím.
Že nemají televizi dneska už není bůhví co, to je teď trend, držet děti odtelevize dál, a je to v pořádku. S omezováním sladkého taky, v pořádku.
Že nechce, aby byla dcera ovlivňovaná vrstevníky, to chápu - vypadá to, že je talentovaná a bez větší námahy jim vyhrává soutěže,puberta je fakt brutus a to, že by se na to vlivem vrstevníků v pubertě vykašlala, je téměř stoprocentně jisté.
Na tréninky jde dobře, rozumně, chytře, kouká na americký model a na konkurenci, jako trenéři jsou dobří. Jedenáct hodin spánku je skvělé, to dnes má jaké dítě, že.
Ale sympatická mi není. Pokud však byla královou marmelád, a je vystudovaná, tak to bude prostě perfekcionostka, a ty se prostě s málem nespokojí ani u výchovy dětí...
Předchozí