| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gavašetko u nás by se po 17. listopadu spousta věcí změnila i kdyby se nic nezměnilo, 17. listopadu jsme se loučili se svobodou a 9. prosince jsme se brali (v rodinném archivu máme potvrzení stávkového výboru, že jim manžel předal výslužku aby mu kamarádi práskli, kam mne unesli). Byli jsme ve 3. ročníku na výšce a opravdu v centru dění. Já už teda studovala jinou školu než jsem chtěla, ptž jsem měla ve složce, že si , když jsem byla na gymplu, moje máti vzala muže, jehož bratr emigroval. Poměry už nebyly až tak tvrdé, takže stačilo jít na výšku, na kterou jsem nemusela dělat přijímačky. Na univerzitě jsem později pracovala, ten záznam "nežádoucí" opravdu v té složce je. Nikdy bych se zřejmě neseznámila s těmi "zahraničními" příbuznými. Asi bych seděla někde v kanclu ve výpočetce a nežila život plný úžasných výzev. Moje děti by jako můj muž měli 1/4 z matematických kompozic (1 za matiku a 4 za úpravu písma a pravopis). Pamatuju si ten, dnes už samozřejmý, pocit, že mám život (pokud jsem zdravá) ve svých rukou. Že nedělám to, co mi někdo dovolí, kam mě zařadí, ale co chci já.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.