Tak ukazat tasku po me uz nechtel nikdo hodne dlouho. Vetsinou chodim do obchodu se svym kosickem do, ktereho si davam bakup. Beru tak jen to, co uzvednu. Pulko psa, v Cestlicich v Kaufu se mi tohle nikdy nestalo. Nikdo po me nikdy nic ukazovat nechtel. Nedavno me, ale zarazila prodavacka u nas v Bille. Aniz bychom se znali zacala mi vypravet co ma doma za typka a jake ma trable. To mi prislo veru zvlastni. Popravde snazim se prodavackam vyhnout co to jde. Nejak mam malokdy stesti na nejakou prijemnou a usmevavou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.