Zatím jen tak zlehka. Pár dárků mám, ostatní většinou aspoň tak nějak vymyšlené. Vánoční úklid žádný zvláštní neděláme, prostě jen běžný průběžný úklid, péct budeme asi ten víkend po Mikuláši. Uděláme naše klasické 4 oblíbené druhy a bude vánočka, štrůdl apod. Teď o víkendu možná zlehka udělám nějakou zimní výzdobu, ale jen tak decentně, nějak toho poslední roky mám radši spíš míň, než víc. A ten první adventní víkend pracuju, takže to se k tomu nedostanu.
Víc toho nějak neplánuju, budu moc ráda, když tyhle Vánoce proběhnou v klidu a ve zdraví, ani ty dárky bych snad ani mít nemusela... Po tom, co minulé dvoje Vánoce máme v podstatě všichni tak nějak v mlze, kvůli manželovým zdravotním problémům, kdy jsme sotva zvládli štědrovečerní večeři a rozdání dárků a zbytek byl celý špatně. Všechny návštěvy s rodinou jsme museli zrušit, každou chvíli výjezdy k doktorům a na pohotovost, oba roky asi dvakrát i záchranka, věčný strach, co kdy zase přijde a jak to bude vypadat zítra a nebo i ještě dneska večer, jestli bude konečně líp, nebo jestli zase bude všechno špatně...
Takže já budu naprosto vděčná za klidné svátky u pohádek a za klidné setkání s rodinou a hlavně ať jsme všichni zdraví