| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano. Chci mir skoro vsechno pripravene v listopadu, abych se mohla v prosinci poflakovat po trzich, welnesovat a nestresovat se z Vanoc. Darky uz z valne vetsiny mam a chystam se je zacit prubezne balit. Jako vzdy jsem zacala tim, ze jsem si vyrobila tabulku s napady a tam si zapisuji v jake fazi momentalne darek je od napadu po predani. Nektere darky jedou na Moravu k segre, tak uz si to prubezne tridim. Priznavam, ze letos jsem lenoch, tak temer vse objednavam pres net. Tuhle sobotu se chystame letos naposledy do drazdan. Spis tam vezeme vyvencit deti, nez, ze bychom neco potrebovali. Na nedeli mame s dcerou a budouci snachou naplanovane tvoreni. Koupila jsem nam takove drevene domecky, ktere se slozi, namaluji a dovnitr se da el. svicka. Taky muzeme vyrabet svicky bebo dekorace z vetvicek do hmoty. Tesim se na den s holkama, protoze obvykle moc tvorici clovek nejsem. Na vanoce, ale spolu pravidelne delame vence. Manzel zase vezme kluky- syna a budouciho zete do dilny, kde si zkusi nejake triky s frezkou a drevem. Urcite to bude hezky den. Kolem Mikulase zacnu pect. Chystam se to vzit celkem hopem. Udelam par druhu a rozhodne to nebudu prehanet. Vloni jsem si objednala u uzasne cukrarky, ale ta letos nepece z duvodu dovolene takze musim sama. Pokud mate tip na nejake cukrarstvi v Praze, kde dobre pecou sem s nim. To co maji bezne v samosce fakt nechci. Kazdopadne chci mit ten prosinec uz v klidu, abych si ho uzila. V tydnu jsem v obyvaku vyndala svoji letitou sbirku domecku a postavila vanocni vesnicku. Manzel mi vyrobil policku, protoze na jedno patro uz se mi to neveslo. No a dnes si asi pripravim venkovni osvetleni, ktere se pristi tyden zapne se zacatkem adventu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.