Pravda, špatně jsem se vyjádřila. Psala jsem o opravování oblečení nebo poutek na ručníky. K praktickému životu jsem šití nikdy nepoužila, ale v nějaké míře to umím. Jako dítě jsem šila oblečení na panenky, s dětmi jsem šila waldorfské skřítky, "plyšáky" z rukavic a panenky z ponožek vycpané rounem nebo rýží s knoflíky místo očiček. Ale to je jen hra na dlouhé zimní večery, nic praktického. Opravování oděvů a ručníků žádné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.