Letos jsme rekonstrukovali 60 let starý barák s velkými, 3dílnými okny. Mám na nich klasickou garnyž. V kuchyni z materiálu jako dvířka na kuchyňské lince. V obýváku v barvě podlahy.
Na záclonách mám našité kroužky a kroužky navlečené na tyči. Protože jsem zvyklá hodně se záclonami hýbat - větrat, vyklonit se zavolat na členy domácnosti : ), tak potřebuji, aby se záclony po tyči volné pohybovaly. Tyč vyndám z garnyže a na zemi sundám/navléknu záclony.
Předtím jsem měla 30 let žabičky/háčky. V prvním patře, které jsme nepředělávali, to ještě je a je to opruz. Musím být na štaflích a navlékat jednu po druhé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.