z původní rodiny přineseno - živý stromek ( MM chtěl umělý) - na předkrm při večeři jednohubky - bramborový salát bez majonézy ( otec měl nějaké problémy a nejedl ho) - 23. prosince se jí vinná klobása ( MM neznal) - hezké slavnostní oblečení k večeři - na ŠD odpoledne procházka venku - na ŠD k obědu česnečka a zavináče ( MM)
Z původní rodiny nepřevzato - smažený kapr ( nechutná nám, míváme pečeného nebo pstruha/lososa) - zeleninová polévka ( dělám vývar s játrovými knedlíčky, případně hrachovku) - bramborový salát s majonézou ( MM ho má rád, tak dělám salám na půlky) - pusinky z bramborové kaše ( jako dítě jsem bramborový salát neměla ráda, tak jsem svým dětem začala dělat něco, co by jim chutnalo) - některé druhy cukroví - moje mamka peče jen pár druhů, já to rozšířila - zdobení stromku perníčky ( to mě mrzí, ale zbytek rodiny má jasno) - MM byl zvyklý dávat na stromek alobalové lamely - to jsem zase nevydýchala já
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.