Přidat odpověď
Stará huso, z toho popisu vašich Vánoc je mi smutno...u nás bývala vždycky na ŠD babička, respektive víc dní za sebou, spala u mě v pokoji, v mojí posteli a já vedle postele na matraci, vždycky jsme si to moc užily. Ráno jsme snídali vánočku a čaj, nebo kakao, pak táta dal stromek do stojánku a my s bráchou a babičkou jsme ho zdobili a koukali přitom na pohádky. Táta vždycky na závěr dával řetězy, svíčky a prskavky. Mamka něco chystala v kuchyni, průběžně nám přišla stromeček pochválit, salát jsme dělali den předem...odpoledne jsme se šli projít ven do blízkého lesoparku. Navečer mamka s tátou chystali kapra, já jsem prostírala a po večeři jsme vždycky šli s babičkou do pokojíčku k oknu, vyhlížet Ježíška a naši zatím nachystali dárky, táta zapálil svíčky a prskavky a zazvonil na zvoneček ...pak jsme tam vtrhli, chvíli jsme se vždycky kochali stromečkem a pak se vrhli na dárky. Zbytek večera jsme si povídali, poslouchali vánoční písničky a koledy, hráli si s novými hračkami, mlsali cukroví... prostě pohoda.♥️ A v podobném duchu máme Štědrý den i s manželem a
synem.
Předchozí