Styl PdF je zobecnění toho stylu výuky, od kterého už se dost ustupuje (ale přesto ho některé katedry stále považují za vzor)
Měla jsem loni dítě v devítce a oběhla jsem s ní opravdu dost škol a ještě více dalších se zajímala. Měla jsem nějaký finanční limit, ale v těch pro nás dostupných jsem žádný všeobecně člověka rozvíjející gympl bez bezmyšlenkovitého biflování prostě nenašla. Současně jsem sledovala explozi nových gymplů ala Kudykampus a Fostra a tento styl mě už vůbec nenadchl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.